Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Ska du göra om själv i din bostad är det viktigt att arbetet utförs fackmannamässigt – det vill säga lika bra som om en fackman skulle ha gjort det.

 ”Välj material med omsorg och tänk på att kvalitet lönar sig”. K-rauta råd till proffs och hemmafixare.

Så sant som det är sagt. Genom åren har jag varit och kollat på flera hus och lägenhetsvisningar. Det är faktiskt ganska skoj att se hur andra har fixat och donat. Det som däremot inte är kul att se är alla ”egna lösningar” och ”klåpare” som tapetserat snett och inte varit så noga med varken underlaget eller få det jämt. Det är också tråkigt att se att det fattas golvlister, bubblor i golvet, golvglipor etc, etc.

En del har mysiga hem, med söta detaljer. Ett öga för trender och inredning men ändå snålat på att utföra det fackmannamässigt med bra materialval. Andra har utfört arbetet korrekt men däremot inte har öga för inredning. Jag föredrar det senare. Det är enkelt att lägga till en egen touch på heminredningen, snarare än att riva upp och göra om.

Se även K-rautas tips och råd på hur du besiktar fasaden nu på våren. Intressant läsning.

hemnet

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen