Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Nu är det kanske inte säsong för att ha belysning i trädgården. Igår satt vi ute till halv elva innan det blev mörkt. Så härligt! Men efter midsommar så kommer ljuset ändå bli mörkare ute. En fin belysning i form av ljusslinga och trädgårdsbelysning gör att du kommer använda din trädgård långt fram på småtimmarna utan minsta obehag av mörkret.

Här kommer några av mina favoriter bland solcellslampor som både fungerar som dekoration och som lampa.

jem ch fix

Tomte, Jem & Fix

*** Local Caption *** Solcell Trollslända slinga

Trollslända slinga

Trollslända, Rusta

Kan även tipsa om att dollarstore har en hel del utomhusbelysning till bra priser.

 

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen