Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Fortsättning på förra inlägget om vilka sidor ni spelar på. Jag själv spelar väl som en vanlig svensson tror jag. Inget överdrivet, men när jag känner att jag har lite pengar över så kan det vara avslappnande att sätta sig och spela en stund. Antingen förlorar jag det jag har satt in, eller så vinner jag. Vilket givetvis är betydligt roligare.

Man får se upp lite med vilka sidor man ska spela på. Jag råkade ut för en gång att jag kunde sätta in 150 kr och då få 100% i Insättningsbonus. Vad jag inte sett var att man var tvungen att spela för nästan 300 000 kr innan man kunde ta ut pengarna.  Passa er för detta! Det är ett sätt att lura er att till slut ha spelat bort allt ni har satt in, och spelat ihop.

Men hittar ni en bra sida, vilket ni kan leta efter på tex. Casinosidan.com, och känner att ni kan lita på den sajten så är det bara att spela på. Men kom ihog, Spela aldrig för mer än vad ni har råd att förlora!

 

//W

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen