Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Kaklat, lättstädat drömbadrum.

Att renovera badrummet är något som både kan vara dyrt och kostsamt men det finns billigare knep för dig som vill fräscha upp ditt badrum.

1. Städa bort alla onödiga flaskor och produkter som det så lätt är att samla på sig.
2. Gör en riktigt storstädning, så allt känns rent och fräscht.
3. Ställ in en växt i plast eller badrumsväxt. Det ger liv och energi.

Mitt drömbadrum

Jag vill att mitt badrum ska vara som ”ett fönster mot naturen” citat inr.se.  drömbadrum

Jag skulle vilja ha ett ljust badrum, gärna med fönster. Eller en stor spegel som reflekterar rummet och gör att det upplevs ljust och stort. Jag skulle gärna vilja ha mosaikplattor som ger personlighet och trämaterial som ger känsla av naturen. Dessutom såklart badrumsväxter som trivs i fuktiga, mörka miljöer.

Inlägget ovan sponsras av badrumsinredning från inr.se. Letar ni efter inspiration till ert badrum, besök deras hemsida.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen