Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Varför antingen eller?
Mitt senaste inköp är en så kallad Espressobryggare, Dricker jag Espresso?
Nej, men den kan göra så mycket mer än bara det.

En Espressobryggare ifrån Halens

 Jag tänker såhär, Jag bor tillsammans med min flickvän som inte dricker kaffe. Så ska jag koka mig kaffe själv så blir det så att jag kokar upp flera koppar som jag sen får hälla ut. Nu med denna kaffemaskin kan jag smidigt och lätt få en kopp kaffe utan spill mm.

Men som sagt så gör den så mycket mer än så. Kolla in olika produkter ifrån Tassimo så ser ni att  det går att göra Kaffe, The, Choklad, Latte mm. Bara att välja och vraka. Så detta är absolut ett bra tips att införskaffa.

Och vem säger att det är fel med lite vardagslyx…?

//Wilsson

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen