Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Idag hade jag tänkt ge dig ett tips. Ibland är det så att två händer inte riktigt räcker till. Det kanske är så att du driver en handelsträdgård eller inte orkar ta hand om din trädgård? Låt mig då få ge dig ett tips. Söker du hantverkare, trådgårdsskötare etc, finns det gratis webbtjänst där du skickar in en offert om hjälp. Du ger en offertförfrågan och sen får du kontakt med en massa firmor. De gör hela jobbet åt dig. Värt att testa. Det är ju gratis att testa 😉

Lättskött trädgård

Ibland har man ju också tur som har en stor familj som kan hjälpa till. Fram på vårkanten ska jag skriva en artikel på hur man skapar en lättskött trädgård. En trädgård som sköter sig självt.

Julklappstips till den trädgårdsintresserade?

Har ni några tips på julklappar till folk som är trädgårdsintresserade? Trädgårdsbelysning är riktigt fint vintertid. Sen är jag väldigt förtjust i lyktor också. Eller varför inte presentkort på snöskottning? Kommentera. Det är så kul att få kommentarer.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen