Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Oavsett om du bor i hus eller lägenhet (främst lägenhet) så har företaget www.balcona.se rätt i slogan ”Att komplettera en fastighet med balkonger och fönsterdörrar är ett bra sätt att förhöja er boendekvalitet. ” För det är verkligen så att bostadspriserna för lägenheter med balkonger är betydligt högre än för dem utan. Även en fransk balkong är bättre än ingen balkong alls. Det är viktigt att kunna vädra, skaka mattor och bara ha öppet.

De dagar jag arbetar hemifrån brukar jag alltid börja dagen med att öppna balkongdörren, dels för att jag vill höra trafiken och fåglarna. Men också få inspiration och förståelse för nuet. Att sitta framför dator kan ibland bli olidligt i långa pass och långa dagar. MEN genom balkongdörren kan jag följa med i naturens skiftningar och vad som händer där ute.

Tips för dig som vill ha en balkong

  • Skriv en motion till din bostadsrättförening /hyresrättförening.
  • Gå på ett möte och lägg fram förslaget. Titta gärna också på hur lägenheterna runt omkring har stigit i värde på grund av att de har balkonger.
  • Var förberedd, ta reda på prisförslag.
  • Be alltid att få återkomma om de efterfrågar med information. Eller ta med en representant från ett bolag som kan svara på frågor.

Lycka till!

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen