Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Med liten budget kommer du långt med att göra om hemma!

Att göra om gammalt till nytt har blivit en trend. Några nya kökshandtag eller insättandet av ledbelysning gör så att ditt kök eller bokhylla, skåp känns nytt och fräscht igen. Om du enbart har en bänk kan du försöka få tag på skåp eller hyllor att bygga vidare på. Speglar är också ett dekorativt sätt. Ett väldigt enkelt sätt för att få lite förändring och energi i tillvaron är att byta ut handtag på gamla garderober som ser tråkiga ut. Det finns mycket i butikerna att välja mellan eller så kanske du hittar något på tradera som också säljer det mesta.

Investera i nya köksinredningsprodukter som gör att det känns modernt. Ställ fram en kruka eller ta in de sista av sommarblommorna på bordet. Byt ut stekspadar, vispar och dylikt. Det är det lilla som gör det mysigt, användbart och roligt. Färger och färgsättning spelar stor roll en ny duk, gardin. Fantasin sätter inga gränser.

dörrhantag

Nya dörrhandtag på garderoberna kan skapa en helt ny känsla i ett rum. Det är detaljerna som gör ”det”!

Lycka till!

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen