Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Är du en ”Outdoor:e” ? Outdoor är ett begrepp som betyder ”friluftsliv”, eller en person som gillar att vara aktiv i naturen. Det skulle tex kunna inkludera äventyrliga aktiviteter utomhus, så som camping, vandring, hajk, cykling etc. När bara var små cyklade vi eller gick en längre promenad, ibland tog vi skidorna eller pulkan med och hade hajk. Varm choklad i backen.

Jag och min familj har många gånger gjort flera friluftslivsaktiviteter. Vi brukar cykla till vänner och bekanta, några mils avstånd och sen campa på deras trädgård eller på camping. Några gånger har vi varit och vandrat i fjällen. Avkopplande och härligt. Det kan jag rekommendera varmt. Vad har ni gjort på er semester?

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen