Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

I vår mammagrupp så var nästan hälften på väg att skaffa hus eller precis skaffat. Vi som många andra renoverade samtidigt som vi var gravida. Kanske inte så jättebra med tanke på att många får illamående och inte kan röra sig optimalt, samt är känsliga för dofter.

Att skaffa hus är kanske ett första steg på att bilda en familj. Många väljer att både gifta sig och skaffa hus innan de tänkt bilda familj. Men kanske ska man vänta till efteråt. Barnmorskorna rekommenderar inte att bo i ett renoveringshus samtidigt som man skaffar barn eller precis har en nyfödd. Dels tar det kraft och energi, är pengaslukande projekt och dålig miljö för den gravida och det lilla knytet.

Andra väljer att skaffa hus först och sen försöka bli gravida. Du köer/ bygger ett hus för en familj på fyra- fem personer och upptäcker att du inte kan bli gravid. Där står du med ett alldeles för stort hus som helt plötsligt ekar tomt. Det skär i hjärtat. MEN ta inte ut din sorg direkt. Att bli gravid kan ta tid, upp till år. Det handlar om hormoner och det kan du inte styra över. Du kan ta hjälp av att förbättra din hälsa med kost och träning och kosttillskott. Män kan till exempel ta Androferti för att öka sin spermiekvalitet. Bär inte på sorgen över att vara ofrivillig barnlöshet ensam, prata med din partner och sjukvården. Det kan ta tid att bli gravid. Ge det minst sex månader.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen