Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Med tanke på mitt förra inlägg så förstår ni säkert att ja inte har någon jätte erfarenhet av spel. Men dom flesta av dom jag har är bra! Var inne och testade lite på http://www.Hasardspel.com och måste säga att det verkar vara en riktigt shysst sida.

Jag testade framförallt Black Jack och Roulette. Jag har fastnat för just dom två spelen. Spelar mest på färg om jag spelar Roulette. Det är ungefär den turen jag har. Spela på siffror ger mig ingen större chans att vinna, och vinna är ju givetvis tanken med alltihop!

Så vill ni testa en riktigt bra sida så gå in och kolla på http://www.hasardspel.com. Det är en sida som jag verkligen kan rekomendera.

Men tänk på vad jag har skrivit förut. Spela aldrig för mer pengar än du har råd att förlora! Du ska spela för att det är kul, inte för att försöka rädda upp ekonomin!

/W

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen