Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Hemmabiosystem ger dig den ultimata filmupplevelsen. Bra bild i all ära, men med dåligt ljud blir det ingen upplevelse och det är precis vad det ska vara när man kollar på film. En känsla av att man lever sig in i filmen.

 

Vad menas med ett hemmabiosystem då?

Det vanligaste  är ju 5.1 ljud. Alltså 5 st mellanregister/diskant högtalare som placeras ut runt om i rummet för att skapa känslan av att ljudet kommer ifrån olika håll. Sen en bashögtalare för att få ”tryck” i ljudet, alltså, 5.1 ljud.

 

Inköpstips

Idag har jag ett Panasonic SC PT90 system till min tv. Ett litet billigt system som ändå ger ett riktigt bra ljud. Enda nackdelen med det är att det inte finns någon optisk ingång på förstärkaren. Vilket gör att enda chansen till att få riktigt 5.1 ljud är att kolla på DVD i den inbyggda DVD spelaren.

Optisk ingång är lösningen för att få 5.1 ljud från andra apparater, tex en blu-ray spelare.

 

Hade jag idag köpt ett nytt hemmabiosystem så hade jag förmodligen köpt ett Samsung HT-D6750W
Lagom prisklass för ett riktigt kraftigt system.

Inbyggd Blu-ray spelare

170w Subwoofer (Bashögtalare)

3D-Ready

Inbyggd Wi-Fi

2 st HDMI ingångar

1 st HDMI utgång

Optisk ingång

Antal Kanaler: 5.1

Automatisk Högtalarkalibrering

(Vilket betyder att systemet själv ställer in ljudnivån för alla olika högtalare för att få det bästa möjliga ljudet)

Märken att satsa på för hemmabiosystem tycker jag personligen är Samsung och Sony. Två tillverkare som alltid håller hög standard. Har förutom mitt hemmabiosystem enbart Samsung och Sony på mina elektronikprylar och inget av det krånglar.

 

//Wilsson

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen