Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Idag blir det ett kortare inlägg, och inte heller en recension utan mer ett tips för er som vill ansluta datorn till tv’n. Det finns olika sätt att ansluta din dator till din tv och vilket sätt du ska använda är olika beroende på vad du ska göra.

 

För bästa möjliga bild så bör man använda sig av en HDMI kabel. Det är den kabel som ger bäst kvalite på både ljud och bild.

 

Men har man nu en lite äldre dator så har man förmodligen inte någon HDMI utgång på datorn, då går det oftast (beroende på tv’n) att använda en vanlig skärmkabel istället. Du ansluter alltså tvn som en extra skärm. Men ska du då spela upp film så följer ju inte ljudet med den kabeln. Utan då har du kvar ljudet i datorn.

 

Då kan man koppla ljudet från datorns Hörlursutgång till ett ljudsystem, som hemmabiopaket eller skivspelare eller liknande för att få ett bra ljud. Då andvänder man en 3.5 mm hörlurskabel.

 

Ett annat alternativ är att det på nyare modeller finns USB ingång, då kan ansluta ett USB minne/hårdisk med filer som man sen kan se i tvn.

 

Sista sättet är ett nytt sätt som börjar komma till dom nyare tv apparaterna.  Som min Samsung tv som man nu kan,  med hjälp av ett program i datorn, ansluta till datorn via nätverket och på så vis komma åt filer mm. direkt ur datorn utan kabel. Väldigt smidigt om man ska se filmer eller liknande.

 

Hoppas detta var till hjälp!

//Wilsson

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen