Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Tycker ni att det är viktigt att återvinna? Källsorterar ni? För oss har det alltid varit viktigt med miljön och återvinning. En stor del av vårt garage har upptagits till sotering av papper, tidningar, metall, baterier, grovt avfall etc, etc.

Som barn hade vi ett stort ansvar i miljöarbetet i skolan, vi hade en egen kompost och ett eget trädgårdsland. Kommer ihåg när vi skördade lin bland annat och fick lära oss om kretsloppet. För mig har det alltid varit en själklar del att återvinna och ta hand om vår natur.

Det borde finnas fler återvinningstationer i närområden i Sverige, det skiljer sig från kommun till kommun hur mycket som satsas. För några år sedan fick jag höra ett föredrag från ett företag som tillverkade platspåsar. De vita är nya platstpåsar och de färgade är återvunnen plats. Visste ni det? Det är dessutom mer miljövänligt med plastpåsar jämförelse med tillverkningen av papperspåsar. Börja med källsorteringredan idag!

 

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen