Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Visst känns det när det blir vår allt vaknar till liv och finns det något härligare än att ta med sig kaffet ut och ta lite fika ute ja då är det vår. Våren är alltid lika välkommet fast just nu när jag skriver detta är det senhöst nästan snart vinter lite snö har det redan varit 2012 år. Om man nu skall vända detta till något positivt så har jag ju tid att skriva om min trädgård nu när det närmar sig vinter. Inga blommor är så efterlängtande som vårblommorna.

Primulorna eller gullvivorna och lungörterna med lökväxter och annat. Julrosorna kan ibland vara sena men är egentligen en vinterväxt och ni vet att det finns fler färger  än vita rosor. Det växer så det knakar i min trädgård och med bilder kommer jag att visa upp detta men hade lite svårt att sätta in bilderna och måste förminska storleken först, men de kommer det lovar jag de som är intresserade att se och läsa om mitt stora intresse som amatörodlare. Ta gärna kopior av blommorna och ge bort eller skicka fritt och gör både dig själv och andra glada att få och se dessa bilder. Det kanske  kan bli till inspiration att börja med odling eller införskaffa sig någon ny växt ute för det finns alltid något som man inte har i all denna blomsterprakt som finns. Idag går det också alldeles utmärkt att odla på ballkong eller ha en kolonilott det finns många möjligheter till egen täppa.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen