Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Med nybyggt hus så behöver man inte oroa sig för energikostnaden. Men för syns och mysfaktor så är kamin väldigt tilltalande. Förr möttes man ofta av en kamin direkt i farstun. Vilket var en väldigt inbjudande syn. Vi har haft skorstenslös kamin i några år nu, men jag tycker att spisbränslen ger dålig luft inomhus. Spisbränsle är också ganska dyrt och ger inte samma sprakande ljud eller låga.

Ska det vara, så ska det vara på riktigt. Vi har fått offerter från två företag att sätta in kamin. De låg på 60 000 -75 000 kr. Där den största skillnaden låg i arbetskostnaden.

Däremot är det inte så lätt, när vi tittade på kaminer så finns det en del utföranden och stilar. Vilken ska man ha och varför? Vi gillar att man på Nordisk Brasvärme gör gratis hembesök för att mäta ut om kaminen passar och kan sättas in på det ställe man tänkt sig. För även om man har en vägg ledig, så gäller det att tänka på var skorstenen kommer hamna. Det är också bra att få lite råd om vilken kamin som passar in i ert hem.

Det blev ingen kamin i denna vändning. Men inom några år så kommer vi ha installerat en. Det står på projektlistan för kommande projekt.

eld

Sprakande brasa skapar mysfaktor!

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen