Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Grannarna har flyttat in på andra sidan gatan i de nybyggda husen! Suck. Nu har vi ett nytt problem med insyn i huset. Mörkret har börjat falla och ja vi syns som i ett skyltfönster. Nackdelen med stora fönster!! De ser in lika bra som vi ser ut. Hur löser man problemet? Gardiner, plisséer, lameller? Nu behövs det några timmar med Googlesökning för att se, vad är det som är inne nu? Den minimaliska trenden borde innebära nada, zero gardiner. Industrikänsla med persienner. Men ja den romantiska delen av mig vill ju ha gardiner. Lameller är dyrt och kanske känns det som kontorsmiljö? Om vi istället struntar i problemet och struntar i att putsa fönstren så kanske hela problemet löser sig av sig självt. Hehe. Massa tips mottages gärna.

 

 

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen