Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Här kommer en del tips.

Gnid in utsatta kroppsdelar med persilja så slipper du bli myggbiten. Besväras du av flugor inomhus? Ställ några tomatplantor på fönsterbrädan så håller flugorna sig borta.

För att undvika flugor inomhus häng upp lavendelbuketter lite här och var.

Myror gillar inte salt och inte kanel heller. Strö ut lite där du ser att myrorna kommer in.

Ättika är också något som inte myror gillar. Stänk ut lite på golvet där de traskar och fyll några småskålar och ställ in i skafferiet om det är dit myrorna ställer sin kos.

 

 

Tips!

Har du mycket getingar när du är ute och fikar kan man sätta ett plast över muggen och sticka ner ett sugrör för att undvika bli stungen.

 

 

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen