Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Perenner fleråriga blomsterväxter kan vi ha glädje av i många år. Att välja perenner är som att måla en tavla, men det går inte att kludda hur som helst eller?  Smaken är som baken. Själv bryr jag mig inte så mycket om olika färger utan jag vill hela tiden ha något som blommar men känns det helt fel så planterar jag runt tills jag är nöjd. Detta är mitt sätt att koppla av och njuta av all fägring runt omkring mig.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

2 Responses to “Min fägring min oas mina perenner.”

  • Maryann skriver:

    This is a comment to the webmaster. Your website:http://alferi.se/min-fagring-min-oas-mina-perenner/ is missing out on at least 300 visitors per day. I came to this page via Google but it was hard to find as you were not on the front page of search results. I have found a website which offers to dramatically increase your traffic to your site: http://aerotraffic.com/web-traffic/. I managed to get over 10,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted traffic than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.

    • Pia skriver:

      Tack för hjälpen det tog bara en månad för mig att svara visst sköter jag detta dåligt men hoppas att intresset för sidan växer för jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper men någon duktig bloggare lär jag kanske aldrig bli men intresset har jag att lära mig mer 🙂

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen