Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Vårt grannland är känt för sin skog, olja och fiske. De har fina sjöar och fin natur. Ett drömresemål för er som är intresserade av fantastisk natur och spännande upplevelser.

Själv har jag aldrig haft möjlighet att besöka Norge, jo en kort visit blev det förra året när vi var i Härjedalen och vandrade. Så visst har jag varit på den Norska gränsen. Norge är kanske inte det självklara semestervalet för svenskar. Kanske om du är intresserad av fiske. Men Norge är också känt för sin fina natur och sina naturupplevelser, så självklart är även vi trädgårdsintresserade och miljöintresserade av att åka till vårt fina grannland.

Se gärna filmen nedan och se vad vårt fina grannland har att erbjuda med sin vackra natur.

 

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen