Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

LED är det största som hänt inom belysning – så man bör hänga med i utvecklingen – spara på energi!

Men lampor är en hel vetenskap. Ärligt talat är jag skitdålig på lampor. Vet itne riktigt vad jag ska välja i affären. Men däreomt vet jag att Led är efterföljaren till dagens lågenergilampor och hör till framtiden när det gäller energisnål och miljövänlig belysning. Elsäkerhetsverket har varnat för vissa LED-lampor som fungerar som ersättare till den gamla glödlampan. De är baserade på modern LED-teknik och alla de lampor som testats innehåller en liten nätdel, som sitter i ljuskällans sockel. Drygt hälften av de LED-lampor som köpts in via marknadskontroll och testats har fått försäljningsförbud. Dessa lampor har haft en inbyggd ljusreglering, det vill säga att de är dimbara. Dimbara LED-lampor innehåller styrelektronik som ofta kräver särskilda åtgärder för att uppnå godtagbara egenskaper så att elektriska apparater fungerar tillsammans, så kallad elektromagnetisk kompatibilitet (EMC). Detta glöms ibland bort av lamptillverkarna. Ofta har ju tillverkare eller importör koll på att lamporna har provats på ett korrekt sätt gällande EMC. Detta kan också vara bra att känna till. Du som vill veta mer om ledlampor gå in här och få hjälp av proffs.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen