Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Vi köpte resa till Riga och sökte på ”rabattkod” på nätet och fick 1 700 kr i rabatt. Fantastiskt! Därefter har jag alltid tagit för vana att innan man handlar online, alltid söka på rabattkod innan jag lägger ordern i kassan. Låter som ett bra tips till superspararna, tv-programmet ni vet. Hörde mamma från en av deltagarna som samlade rabattkuponger i matbutiker och tidningar. Hennes bästa spartips efter jul var att tänka långsiktigt och gå med i alla medlemsklubbar, för då får man kuponger skickade till sig. Personligen skulle jag tipsa om Pampers och Liberoklubben, de skickar höga belopp på deras kuponger. Det sparar mycket pengar för barnfamiljer.

Jag har också tagit reda på att det bästa kortet för återbäring är OKQ8 och Coop, så där har vi skaffat kort. Men att vara så gammeldags att spara kuponger, nä det orkar jag faktiskt inte. Kvittot från panten åkte nog i soporna med, det är så mycket bättre när allt är elektroniskt. Det finns sajter som ger en återbäring, bara man är inloggad och då samlar ihop i alla fall frakten på det man beställer online. Men bäst är ändå de rabattkodsajter som samlar kunskap om vilka kampanjer som är aktuella från olika företag och sen ger kuponger (utan medlemskap) eller krångliga login.Till exempel har Ellos rabattkod varumärken, använder man den rabattkoden så får man rabatt vid köp på Ellos. Du anger den i kassan och så dras det av på din order. Eller Rea och rabatt på Rum21 då upplyser sidan både vad det finns för erbjudanden på sajten och vilka rabatter som är aktuella.

Det är bra att alltid ha koll på några såna sajter. Det är onödigt att betala för mycket, när det ändå är såna system som fungerar för att spara lite pengar. Det bästa vore dessutom att du la undan dessa ”rabattpengar”, för att se hur mycket det blir. Du ska se att det blir en semester varje år i alla fall, på pengar som du ändå skulle lagt på saker som du behöver.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen