Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

 
Goda Tips och Råd behövs för att få rätt kulör och rätt sorts färg när du ska måla!

Visst tar vi tacksamt emot goda tips och råd för att välja rätt kulör och färg. När du står i färgbutiken finns det en massa att välja mellan, inte minst märken och olika sorters färg. Vad är det för skillnad på hobbyfärg, lackfärg, oljefärg, täckfärg etc.

Lyckat resultat – Dags att måla om utemöblerna
Jag har låtit utemöblerna stå ute hela vintern. Det är två trästolar och ett träbord som behöver fixas till. Tidigare har jag bara oljat in möblerna men förra året bestämde jag mig för att måla dem vita. I år vill jag byta färg till blå.
Så noggrannhet, bra verktyg och ett ordentligt underarbete lägger grunden till ett lyckat målningsresultat, det vet ju alla.

1.Så vi börjar med att läsa igenom bruksanvisningen på färgburken och följa målningsråden.
2. Därefter använder jag målartvätt.
3. Börjar med att slipa blanka ytor och skrapa bort löst sittande färg, detta för att få ett jämt resulatat.
4. Grundmålar med överbliven vit färg från förra årets målning.
5. Spacklar eventuella hål med spackel. Upprepar eventuellt slipningen på nytt.
6. Väljer att måla med en täckfärg. Jag väljer en matt yta eftersom det är lättare att få snyggt. En blank yta är lättare att se ojämnheter med.

Klart! Möblerna blir som nya!

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen