Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

”Detta är ett sponsrat inlägg”

Jag använder alltid bregott till smörgåsen eftersom det är ett naturligt smör med naturliga inslag. När jag bakar så använder jag också bregott som fyllning i bullar istället för smör som kan vara hårt att smöra med. Vad innehåller då bregott? Jag läser att bregott är en matfettsblandning som innehåller grädde, rapsolja, salt inget konstigt alls. Bregott tillverkas i Sverige på Arla Foods mejeri i Götene och på Norrmejerier i Umeå. På bregottpaketet finns en kod som man kan följa varifrån paketet tillverkats. Bregott ekologisk innehåller bara svensk grädde. Det går utmärkt att använda bregott till stekning av mat dock inte de bregott som har en sänkt fetthalt 60% och 43%. Det går också att frysa in bregott men inte merän i två månader. Likaså här skall man inte frysa in dem med mindre fetthalt. Bregott har funnits i nästan 20 år. Bregott kommer ifrån kor och reklamen är verkligen ett roligt inslag och uppskattas av många.

bild (1)

Följ @bregottfabriken på Instagram

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen