Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

I mars och april är det riktiga ”Fylla år” månader. Känner ni någon som fyller år? I min familj är vi tre av fem. Så på med spend-byxorna! Men ärligt, så behöver inte födelsedagspresenter kosta så mycket. Inte om man räknar in de som roliga upplevelser. Det är svårt att köpa kläder och prylar. Mycket bättre att ge bort, en middag? En båttur? En picknick? Eller en bukett vårblommor.

Bästa presenten enligt mig är såklart upplevelser! När min dotter fyllde år förra året, köpte vi en upplevelse på hästryggen åt hela familjen. Hon är inte någon hästtjej och blev helt klart förvånad. Vi hyrde in oss hos en lokal ridskola och fick oss en lektion. Å riktigt roligt var det. Eller ska jag säga en skräckblandad förtjusning.

På hemsidan zuperbox.se erbjuds en rad olika upplevelser och aktiviteter. Nu kan jag ju inte avslöja vad jag ska köpa i present. Bloggen har ögon på sig, så att säga..

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen