Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Vi har precis gjort i ordning våra två badrum. Igår pratade jag med vår granne som har stora problem där golvet är lutat åt fel håll, så att vattnet forsar över och inte når golvbrunnen. Han frågade om vi hade samma problem, vilket vi inte har. För vi har en annan layout på våra badrum.

Att tänka på när man gör badrum:

Börja alltid med Funktion

Vad ska ni använda badrummet till? Lyx och spakänsla? Hänga tvätt? Sortera tvätt ? Badkar? Dusch? Förvaring?

I vårt badrum ville vi ha maximalt utrymme med förvaring. Vi vill ha handdukarna inne i badrummet, tvättmedel och dylikt. För det är där de ska användas. Det ska gå att stänga till tvätthögarna, så man slipper se tvätten men också stänga in eventuell doft. Vi har tvåplansvilla med sovrummen på övervåningen, vi bestämde oss för att ha tvättmaskin och torktumlare nära garderoberna där de skulle hängas in. Så därför flyttade vi upp tvättmaskinen på övervåningen, vilket vår leverantör sa var en tydlig trend. Det ska vara bekvämt och enkelt. Nackdelen är att tre månader om året när vi hänger tvätten på tvättlinan utomhus så får vi gå ner med tvätten. Men det är det värt.

Vika tvätt, stryka tvätt, hänga tvätt. Allt tar plats. Se därför till att ha bra förvaring. Smidiga lösningar och framför allt ett bort i bra arbetsställning.

Våtstädning. Det blir smutsigt i ett badrum. Se därför till att göra det lättstädat.

Smart förvaring. En spegel över handfatet, ja men missa inte förvaringen där bakom. Se till att alltid få till smarta förvaringslösningar. En del badkar går att öppna, där får ni plats med både schampoot och badleksaker.

Smart förvaring bakom spegeln

forvaring spegel

Här är ett exempel på att tänka nytt. Serien Avan. Bild lånad från Aspenbad

Outnyttjat utrymme

lönnfack_aspen

Bild från Aspenbad.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen