Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

ЦветокSåg ni TV programmet äntligen hemma igår? De anlade en trådgård med natursten. Så himla fint tycker jag. Paret som bodde på tomten hade problem med att ta in och ut gräsklipparen för att friggeboden som denna stod i, inte hade någon uppfart. Äntligen hemma planritade en naturlig uppfart, där de gjorde en förhöjdning av marken och sen lade grästuvor ovan. Därefter anlade de en fin stenmur. Det blev ett riktigt lyft för trädgården.  Titta gärna på gårdagens program!

Ett annat material man kan använda i trädgården är kalksten. Kalksten är blanka, släta och lätta att rengöra. Kalksten är dessutom ett material som är känt för att bli vackrare med tiden. Just denna platta av kalkstenär tänkt att användas i uterum eller lagt som golv eller vägg. Naturmaterial är vackert. Eller vad tycker ni?

Med tanke på dagens bostadsmarknad, kan det vara en idé att köpa ett hus snarare än lägenhet. Priset kan vara detsamma i flera kommuner. Om man däremot inte är intresserad av trädgårdsarbete utan endast av att ha en vacker omgivning, så kan det vara värt att investera i en trädgårdsskötare. Dessutom finns det otroligt bra självgående gräsklippare nuförtiden. En inspirerande miljö är ändå väldigt tilltalande för själen.

 

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen