Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Visst är det tråkigt när alla har samma trädgårdsmöbler? Mörkgråa rotingmöbler finns i var och varannan trädgård. Ofta så köper man krukor i samma färg som plattorna eller huset. Men faktum är att färger som bryter kan vara minst lika snyggt.

Lika mycket som jag har en förkärlek till att göra själv, återanvända och tänka nytt. Så har jag också en kärlek till nytt, innovativt, hållbart och designat. Jag älskar framför allt nordisk design.

Classic Garden specialiserar sig på hållbarhet, design och minimalt underhåll som klarar nordisk klimat. Visst känns det då som att detta företag har tänkt till. Det är inte roligt att köpa utemöbler som endast håller en säsong. När man ska köpa utemöbler så tänk på att 1. De ska fungera för dig och din familj. 2. De ska passa ert hus och stil.

Idag sitter jag och dreglar över alla de fina soffgrupper som finns på Classic Garden. Utekrukor med ljus är ju också så himla fint! Världens bästa uppfinning!

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen