Annons
Annonsera på modeblogg
Länkar hit
SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller bloggBlogarama - The Blog DirectoryBlogglista.se Datorer
mobila bredband bloggar Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se Bäst poker bonus Länkkatalog och Artikelbank MaxTopplistan

Förkylning

Behandla fötterna ca 10 minuter flera gånger om dagen vid förkylning. Massera småtårnas trampdynor. Det är zonerna för bihålor och öron se bild.

Hicka

Vid plötslig hicka kan zonterapi försökas.  Tryck på hypofysen och ”solar plexus” lugnt och utan massage i ca 2 minuter.

Hypofyspunkten

Zonterapeuter brukar behandla hypofyspunkten på stortåns undersida som en början och avslutning på varje behandling. Tryck på den punkten, rotera med fingret under gradvis ökat tryck. Hypofyspunkten kan vara mycket öm, om man t e x har migrän.

Huvudvärk, migrän, mensbesvär

Massera stortåns trampdyna (=huvudet). Gå vidare utmed stortåns utsida ned mot nacken och därefter hela fotens insida (=ryggraden). Massera och tryck också på hypofyspunkten.

Trötthet

Trötthet som bara är tillfällig och inte sjuklig kam man försöka komma till rätta med genom att ge området för sköldkörteln massage. Ge även hypofyspunken en tryckare.

Stress, nervositet, sömnlöshet.

Massera och tryck på solarplexus (  se bild foten) så släpper spänningarna i kroppen så småningom. Avsluta med massage på hypofyspunkten. Upprepa behandlingen varje dag till det känns en förbättring.

 Ischias

Massera ryggen (se fotens bild) och tvärs över hälen ischiasnerven. Massera också ischiaspunkten och höftzonen.

Annons

Utslag och sår på händerna?

Jobbar du i en miljö där du lätt får skärsår och småsår på händerna? Många använder Bivaxsalva för att mjukna upp händerna. Bivax skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Vaxet har också antibiotiska egenskaper.

Comments are closed.

Hej!
Jag har varit trädgårds-intresserad hela mitt liv. Jag kan inte gå förbi en plantskola utan att köpa till mig nya växter.
Här får ni se delar av min samling växter. Min man gillar gröna gräsytor medan jag gillar perenner.
När jag får tid är jag ute och pysslar på min oas.
Att det blommar så fint i vår trädgård, beror på pollinering av bin från Hökensås bigårdar.
Gå också gärna in på familjeföretaget
Ekestens Naturprodukter.

//Pia

Hej, jag är nybörjare inom trädgård och gästbloggar hos Pia emellanåt. Jag skriver mycket om bygg, uteinredning, heminredning och allt annat som faller på. Tack Pia för att jag får blogga hos dig.

//Linda

Här kan du söka i bloggen